Utbyggnation av bandlokal

Dags att göra en lite utbyggnation med hjälp av ett byggföretag så att vi kan spela med vårt band där istället. Vi är ett garageband men vi brukar få vara inomhus i vardagsrummet för att på plats även där blir det lite trångt. I garaget är det också fullt så det finns inte direkt någon plats där vi som band kan spela utan att vara i vägen och med tanke på att vi nu vill satsa lite extra på det så känns det som att vi måste ha vår egna lokal.

Har pratat med de på Havsö Bygg och de sa att det krävs lite extra isolering och framförallt ljudisolering men att det inte var några problem för dem att fixa det. Så litar på att de från Havsö Byggs byggföretag kommer att ha hand om och fixa det nu och jag tror faktiskt att det kan bli riktigt bra. Vet att det finns lite olika byggföretag att välja mellan men mitt val föll på Havsö Bygg och det kommer jag att stå fast vid. De ska vara riktigt bra och nu blir det upp till bevis.

Utbyggnationen behöver inte vara så väldigt stor egentligen, mer att den ska ha plats för oss alla i bandet och alla instrumenten. Blir perfekt att kunna förvara dem där inne också och inte behöver flytta runt på dem som vi får göra nu när vi är i vardagsrummet. Men nej, nu ska vi se till att få utbyggt det hela med hjälp av byggarbetarna från byggföretaget och jag tror att det kommer bli hur bra som helst. Ser fram emot att börja med det.