Bandmedlemmar och frisörer

När man är med i ett band så är det inte direkt att rekommendera att gå runt och ändra sin frisyr hela tiden, för att man vill kunna bli igenkänd. Samtidigt vill man förnya sig och det är väl därför väldigt många av alla de som faktiskt är artister eller är med i ett band ser till att gå på regelbundna besök hos sin frisör, oavsett vilken sorts frisyr de har. Om inte annat så ser de till att hålla håret i trim och i gott skick och undvika kluvna hårtoppar för att det är någonting man vill slippa så långt som möjligt.

Vet att det går en person som är med i ett band till Sigges Barbershop ni Skövde, för att min frisör pratade om det med mig när jag var där och klippte mig sist. Frisörer gör ofta så, de är alltid så nyfikna och vill veta allting om en och så berättar de även hur mycket som helst om tidigare kunder som de haft. Det gör att i alla fall jag är väldigt noga med vad jag säger och inte med tanke på att jag vet att det nog kommer att spridas vidare till andra som också går till Sigges Barbershop och allting kanske jag inte vill att alla ska veta.

Dock så är de på Sigges Barbershop i Skövde väldigt trevliga och pratglada och det är väldigt trevligt att vara där och klippa sig. Det utöver att de är väldigt bra frisörer så att jag alltid kan känna mig säker när jag är där på att jag kommer att få det resultat som jag vill.