Konsert som slutade i slagsmål

Var och såg på ett framträdande av ett band i Borås här om veckan och det var lugnt och fint under tiden som konserten pågick. Det var efteråt när alla hade druckit lite för mycket och var utanför lokalen som det gick överstyr, till den grad att det nu har förvandlats till ett brottmål för Hanna Larsson Rampe.

Det var två stycken som började att gräla med varandra och det hela slutade med slagsmål och det var andra runt omkring som försökte gripa in som även de blev slagna. Våldsamt och ganska ordentligt skador fick de också. Så det är ett arbete Hanna Larsson Rampe, som advokat, att ha hand om.

Tror att det kan vara ganska många sådana fall hon som advokat Borås får åta sig. Vet inte inom vilka områden det främst är, om det är inom brottmål de flesta är, men det tror jag inte. Tror att det vanligaste är twister och personer som helt enkelt inte kan komma överens. Och jag förstår att man kan vilja gå till rätten med det men samtidigt förstår jag det inte riktigt för det kostar ganska mycket att anlita en advokat och varför då göra det till sådana där små löjliga saker, nej spara det till brottmål istället och där det faktiskt har begåtts brott och inte bara varit folk som är lite oense om enstaka saker.

Bandet som spelade och själva konserten var i alla fall riktigt bra. Sen är det tråkigt att det ska sluta i ett brottmål och jobb för Hanna Larsson Rampe men det är lätt hänt och bara att vara beredd på. Tur att det ändå inte gick värre än vad det gjorde.