En massör med bra musiksmak

Efter att man har varit iväg på festivaler så brukar man vara ganska trött i kroppen och då brukar det kännas ganska lockande med lite massage för att mjuka upp lederna och musklerna i kroppen igen. Det är vad jag tycker åtminstone. Sen vet jag att det likväl finns de som tycker att det är skönt att bara ligga i sängen och sova i några dagar för att ta ikapp sömn och energi på det sättet, hur man väljer att göra varierar väldigt.

Innan så gick jag endast på massagen när jag hade varit på festival, och då gick jag alltid till Ingmårhälsan i Sunne. Nu det senaste har jag dock börjat gå på lite fler behandlingar också och då har det blivit att jag har gått till samma mottagning som tidigare, så det blir Ingmårhälsan och det är de som jag tycker är bäst på behandlingarna. Vet att det finns flera olika mottagningar här omkring i Sunne som erbjuder massage men jag tycker om Ingmårhälsan.

Sen har jag lärt känna hon massören som masserar mig också och vi har väldigt trevligt, precis samma musiksmak. Bästa är efter festivalerna när jag kan berätta om de olika banden och framträdanden och de verkligen hänger med i det. Väldigt trevligt. Sen pratar vi självklart inte så mycket under själva massagen för då är det meningen att det ska vara tyst och att man kan koppla av. Men jag brukar stanna kvar lite efteråt, när hon har tid, och så pratar vi då.