Nu flyttar vi till Örebro

Tycker egentligen väldigt bra om Göteborg men sambo min spelar i ett band och tydligen så är det mycket större chanser att lyckas om man är i Stockholm. Samtidigt tycker inte jag om Stockholm för att det är lite för stort så vi kompromissar genom att flytta till Örebro, en ganska lagom stor stad som åtminstone ligger väldigt mycket närmare Stockholm än vad Göteborg gör.

Tror faktiskt att jag kan trivas ganska bra i Örebro och huset som vi har köpt är helt fantastiskt så kommer nog att bli bra. Så kan sambon min så hålla på med sitt band också, vilket jag självklart vill stödja honom i och det är därför vi överhuvudtaget genomför flytten.

Har varit i kontakt med en flyttfirma där i Örebro som kommer att möta upp oss och som kommer att hjälpa oss med att få in allting i huset, vilket är skönt, för det är ganska mycket saker och blir väldigt mycket jobb om vi ska göra allting själva. Kollade runt lite men valde tillslut bara en firma, OM Bygg & Städ, för tänkte att det blir nog bra. Det är ingenting värst avancerat som jag behöver hjälp med heller utan det enda är väl egentligen med att bära in allting och ställa ut möblerna i hemmet, åtminstone så att de hamnar i rätt rum.

Är pepp och samtidigt lite spänd för det här nu. Ska bli spännande att komma till Örebro. Det enda jobbiga är att jag inte kommer att känna i stort sett någon där och verkligen börjar om helt på ny kula. Men det blir nog bra. Jag tror starkt på det.