Ät här nästa gång ni är i Åmål!

En restaurang för er i Säffle, Bengsfors eller Åmål som jag varmt vill rekommendera heter Kungens restaurang. Jag har ätit mig igenom hundratals restauranger i vårt avlånga land eftersom jag är ute och turnerar med ett band. Jobbet med musik och uppträdanden älskar jag. Baksidan är alla urusla vägkrogar och dåliga restauranger, men som tur är finns det undantag! Varje gång vi kör förbi Åmål, så stannar vi och äter på Kungens restaurang. 

 

Kungens restaurang är faktiskt en av de bästa restaurangerna jag känner till. Det är alltid ett sant nöje när vår turnébuss stannar utanför, och vi har det stora nöjet i hela ensemblen att få gå in och äta på denna restaurang i Åmål. Alltid så är maten vällagad, och jag frågade faktiskt en kock en gång om hur det kom sig att maten alltid smakar lika bra. Hemligheten är att de aldrig förhandlar bort de perfekta råvarorna. Eftersom vi är många olika personer med olika tycken och smak som ska tillfredsställas gastronomiskt, så är det en stor fördel i att det på Kungens restaurang finns så många olika rätter att välja på. Det finns kort och gott något som passar för alla! Ibland händer det att någon behöver specialkost, på grund av någon allergi, då är det bara att säga till, så fixar de menyn även för denne person, lätt som en plätt. Det är viktigare än vad man kan tro, att få äta bra mat när man är ute på turné. Vi är helt utlämnade till andra då det gäller det här. Tänk om alla restauranger vore lika bra som Kungens restaurang. Jag hoppas ni vill äta på denna eminenta restaurang i Åmål, ni också! Det var väl egentligen det här jag ville ha sagt i just det här lilla inlägget! Tack för att ni ville läsa!