Helgens planer – konsert och ansiktsbehandling

På lördag ska jag på konsert och innan det ska jag även gå på min första ansiktsbehandling. Andra gången någonsin jag går på konsert, vet det är dåligt att jag inte varit på flera, men nu är det dags igen. Och så ska jag testa på att gå på en ansiktsbehandling för första gången för att jag faktiskt tror att det kan göra underverk på min hud.

Jag vet att jag inte själv direkt använder mig av rätt sorts produkter på min hud och därför känner jag att jag nog gärna vill använda lite mer varierande produkter. När jag är hos Lenas Ekologiska Oas så ska jag kolla noga vad de gör och i viken ordning samt fråga om de har några produkter att rekommendera. Känns det bra med de produkterna som de applicerar så kanske det blir att jag köper dem efteråt också, för jag tycker det är så svårt att komma på vilka produkter jag annars ska köpa. Finns inte direkt få att välja mellan. 

Så jag ska gå på ansiktsbehandlingen hos Lenas Ekologiska Oas och sen efter det så ska jag gå på konserten och det ska bli så roligt. Har sett fram emot den här konserten så länge nu, velat se dem live under flera års tid så ska bli så kul.

Tänker dock att jag behöver sminka mig lite också där mellan ansiktsbehandlingen och konserten men får väl ta med mig lite smink i väskan så att jag kan applicera det där emellan. Är ju ändå några timmar där emellan så borde inte vara några problem att hinna med det.